SABRINAS SAMLING

Leter du etter noe unikt? Du har kommet til rett sted!. Bla gjennom katalogen vår for å finne fantastiske håndlagde og tilpassede produkter. Våre produkter er vakkert håndlaget med materialer av høy kvalitet designet spesielt for deg. Vi tilbyr skreddersydde produkter med god kvalitet til konkurransedyktig pris.

Vår misjon er å gi våre kunder den beste online shoppingopplevelsen og også tilby produkter og tjenester av høy kvalitet til rimelige priser. Ikke nøl med å kontakte oss med dine henvendelser.

Trendy samling

Mote like unik som du er.

sabrina`s Collection.no

#følg på sosiale medier

HURTIGKOBLINGER

Kundeservice

For retur av varer og spørsmål om produkter kan du kontakte oss via e-post: sabrinac@online.no

Organisasjonsinformasjon

  • Sabrina`s Collection C/0 Antonia Fjæren , kontaktnr: +4793695604
  • adresse: Åmotsdalsvegen 1307, 3844 Åmotsdal Norge
  • Org. nr. 929208714
  • E-post : sabrinac@online.no

Vilkår for bruk

SALGVILKÅR

VILKÅR FOR BRUK

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Med forbrukerkjøp menes hennes salg av var til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Salg til forbrukerere er blant annet regulert i forbrukerskjøpsloven og angreretsloven.

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgere gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet informasjon om varens kunst, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuelt direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om å kjøpe i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Selger Firmanavn: Antonia Fjæren

Kontaktadresse: Åmotsdalsvegen 1307,3844 Åmotsdal Norge

E-post: sabrinascollection@online.no

Telefonnummer: +47 93695604 Organisasjonsnummer:

929 208 714

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser

Oppgitt pris for varen er totalprisen kjøper må betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter.Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inkludert alle avgifter (merverdiavgifter, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementer i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt. (Vareleveranser til Svalbard eller Jan Mayen skal selges uten tillegg av merverdiavgift. Kunder utenfor Norge

NB! Eventuell import merverdiavgift eller tollgebyrer må betales av deg som kunde. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle avgifter som kan forekomme dersom du ikke bor i Norge. Prisene på produktene våre kan endres uten varsel.

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. En del er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller smakfeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen del innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ordrebekreftelse

Du mottar en befreftelse på e-post umiddelbart etter at kjøpet er utført. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selgeren så snart som mulig.

Betaling

Betalinger kreves når kjøper foretar bestillingen. Du kan betale med paypal, vipps eller Kredittkort. Under 18 år kan kjøpe varer over internett dersom de selv råder over midlene.

Levering

Din ordre blir sendt med sporingsnummer og vil bli levert rett i postkassen din, eller pakke bli levert til nærmeste postkontor. Det må påregnes en forsendelsestid på 1-2 dager i tillegg til Posten/ PostNord leveringstid. Leveringstid: 3-4 virkedager.Hvis du befinner deg i nærheten av vårt sted, kan du hente varen. Dette tilbudet vil bli gitt under kjøpsprosessen.

Forhåndsbestill / TILPASSE KAKETOPPEREN / PERSONLIG BRYLLUPINVITASJON

¤ tar kontakt med selgeren

¤ Leveringstid ca.15-20 dager

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når tingen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.

Angrerett .

Varer kan returneres innen 14 dager etter mottaksdato. Alle returnerte varer må være i ny og ubrukt stand, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvittering eller kjøpsbeviset. Produktet skal være uskadet og pakket i original esken for at vi kan returnere penger. Kunden må betale for retur av varen dersom den skal returneres, untatt i tilfeller hvor varen er defekt eller har en skade.

Skader og problemer

Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Unntak / ikke-returbare varer

Visse typer varer kan ikke returneres, som spesialbestillinger eller personlige varer og varer til personlig pleie (som skjønnhetsprodukter). Ta kontakt hvis du har spørsmål.

NB! Vi kan dessverre ikke godta retur på salgsvarer

Undersøkelse av varen

Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers mangler. fra til selgeren ved reklamasjon.

Frakt og Leveringsinfo.

Levering

Din ordre blir sendt med sporingsnummer og vil bli levert rett i postkassen din, eller pakke bli levert til nærmeste postkontor. Det må påregnes en forsendelsestid på 1-2 dager i tillegg til Posten/ PostNord leveringstid.

Leveringstid: 2 -5 virkedager.Hvis du befinner deg i nærheten av vårt sted, kan du hente varen. Dette tilbudet vil bli gitt under kjøpsprosessen.

FRI FRAKT NÅR DU HANDLER OVER 1000 KRONER

Forhåndsbestillingsgrunnlag eller varer som ikke er på lager:

¤ tar kontakt med selgeren

¤ Leveringstid ca.15-20 dager

Retur og Angrerett

Angrerett .

Varer kan returneres innen 14 dager etter mottaksdato. Alle returnerte varer må være i ny og ubrukt stand, med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvittering eller kjøpsbeviset. Produktet skal være uskadet og pakket i original esken for at vi kan returnere penger. Kunden må betale for retur av varen dersom den skal returneres ,untatt i tilfeller hvor varen er defekt eller har en skade.

Skader og problemer

Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Unntak / ikke-returbare varer

Visse typer varer kan ikke returneres, som spesialbestillinger eller personlige varer og varer til personlig pleie (som skjønnhetsprodukter). Ta kontakt hvis du har spørsmål.

NB! Vi kan dessverre ikke godta retur på salgsvarer

Undersøkelse av varen

Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers mangler. Hvis ikke samsvarer med bestillingen eller mangler, må kjøperen melde fra til selgeren ved reklamasjon.