SABRINA`S COLLECTION

Looking for something unique items? You`ve come to the right place!. Browse our catalog to find amazing handmade and customized products. Our products are beautifully handmade with high quality materials designed especially for you. We offer customized products with good quality at competitive price.

Our mission is to provide our customers with the best online shopping experience and also offer high quality products and services at reasonable prices. Don`t hesitate to contact us with your inquiries.

Trendy Collection

Fashion as unique as you are.

sabrina`s Collection.no

#follow on social media

QUICK LINKS

Kundeservice

For retur av varer og spørsmål om produkter kan du kontakte oss via e-post : sabrinac@online.no

Organisasjonsinformasjon

  • Sabrina`s Collection C/0 Antonia Fjæren , contact no: +4793695604
  • address: Åmotsdalsvegen 1307, 3844 Åmotsdal Norway
  • Org. nr. 929208714
  • Email : sabrinac@online.no

Vilkår for bruk

SALGVILKÅR

 

VILKÅR FOR BRUK 

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Salg til forbrukerere er blant annet regulert i forbrukerskjøpsloven og angreretsloven. 

 

 Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

 

Partene

Selger Firmanavn: Antonia Fjæren

Kontaktadresse: Åmotsdalsvegen 1307,3844 Åmotsdal Norway

E-post: sabrinascollection@online.no

Telefonnummer:  +47 93695604                                     Organisasjonsnummer:

929 208 714

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser

Oppgitt pris for varen er totalprisen kjøper må betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter.Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt. (Vareleveranser til Svalbard eller Jan Mayen skal selges uten tillegg av merverdiavgift. Kunder utenfor Norge

NB! Eventuell import merverdiavgift eller tollgebyrer må betales av deg som kunde. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle toll gebyrer som kan forekomme dersom du ikke bor i Norge. Prisene på produktene våre kan endres uten varsel. 

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ordrebekreftelse

Du mottar en ordrebefreftelse på e-post umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

Betaling

Betalinger kreves når kjøper foretar bestillingen. Du kan betale med paypal, vipps eller  Kredittkort. Under 18 år kan  kjøpe varer over internett dersom de selv råder over midlene.

Levering 

Din ordre blir sendt med sporingsnummer og vil bli levert rett i postkassen din, eller  pakken bli levert til nærmeste postkontor. Det må påregnes en forsendelsestid 1-2 dager i tillegg til Posten/ PostNord leveringstid. Leveringstid:3-4 virkedager.Hvis du befinner deg i nærheten av vårt sted, kan du hente varen. Dette tilbudet vil bli gitt under kjøpsprosessen.

Pre-order / CUSTOMIZE CAKE TOPPER/ PERSONALIZED WEDDING INVITATION

¤ tar kontakt med selgeren   

  ¤ Leveringstid ca.15-20 dager

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når tingen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.

 Angrerett .

 Varer  kan returneres innen 14 dager etter mottaksdato. Alle returnerte varer må være i ny og ubrukt stand,  med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset. Produktet skal være uskadet og pakket i original esken for at vi kan returnere penger. Kunden må betale for retur av varen dersom den skal returneres,untatt i tilfeller hvor varen er defekt eller har en skade.

Skader og problemer

Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Unntak / ikke-returbare varer

Visse typer varer kan ikke returneres, som spesialbestillinger eller personlige varer og varer til personlig pleie (som skjønnhetsprodukter). Tar kontakt hvis du har spørsmål.

NB! Vi kan dessverre ikke godta retur på salgsvarer

 

 Undersøkelse av varen

Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler.Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kjøperen melde fra til selgeren ved reklamasjon.

Frakt og Leveringsinfo.

Levering 

Din ordre blir sendt med sporingsnummer og vil bli levert rett i postkassen din, eller  pakken bli levert til nærmeste postkontor. Det må påregnes en forsendelsestid 1-2 dager i tillegg til Posten/ PostNord leveringstid.

Leveringstid: 2-5 virkedager.Hvis du befinner deg i nærheten av vårt sted, kan du hente varen. Dette tilbudet vil bli gitt under kjøpsprosessen.

FRI FRAKT NÅR DU HANDLER OVER 1000 KRONER

Pre-order  basis eller varer som er ikke på lager: 

¤ tar kontakt med selgeren  

¤ Leveringstid ca.15-20 dager

Retur og Angrerett

Angrerett .

 Varer  kan returneres innen 14 dager etter mottaksdato. Alle returnerte varer må være i ny og ubrukt stand,  med merkelapper og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset. Produktet skal være uskadet og pakket i original esken for at vi kan returnere penger. Kunden må betale for retur av varen dersom den skal returneres ,untatt i tilfeller hvor varen er defekt eller har en skade.

Skader og problemer

Vennligst inspiser bestillingen din ved mottak og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og rette det opp.

Unntak / ikke-returbare varer

Visse typer varer kan ikke returneres, som spesialbestillinger eller personlige varer og varer til personlig pleie (som skjønnhetsprodukter). Tar kontakt hvis du har spørsmål.

NB! Vi kan dessverre ikke godta retur på salgsvarer

 

 Undersøkelse av varen

Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kjøperen melde fra til selgeren ved reklamasjon.